Het
Lauweshof

Click here to edit subtitle

Lammetjes geboren in 2015

Hieronder zie je een overzicht.

11 januari 2015


Clea heeft het startschot gegeven van het lammerseizoen. S'middags lammerde ze van een lichtblauwschimmel tan bont bokje. Het bokje (Elias) lijkt als 2 druppels water op zijn moeder. 

De tan is dan ook eerder langs de lichte kant.

12 januari 2015


De volgende lammetjes mochten we de dag erna al verwelkomen van Bella. Bella lammerde van een identieke tweeling. De 2 zusjes zijn niet uit elkaar te houden. Elke en Eefke zijn donkere blauwschimmel miekes met een zwart kopje en zwarte pootjes.

14 januari 2015


Vandaag mochten we nog 2 lammetjes verwelkomen in onze stal. Bieke beviel van een blauwschimmel tan bokje (Eran) en van een heel lichtblauwschimmel mieke (Ella). Het knappe aan Ella is dat ze een heel licht kleurig kopje ook heeft.

16 januari 2015


Bambi heeft voor de eerste maal gelammerd. Onlangs haar donker accent gaf ze ons een zeer licht blauwschimmel tan mieke (Elora). De tan is al meer de kleur waar we naar streven.

19 januari 2015


Dory heeft gelammerd van een blauwschimmel bont (Eli) bokje. Het bokje is fors gebouwd en springt eruit qua groeisnelheid.

26 januari 2015


Beauty heeft gelammerd van een 3ling. Jammer genoeg hebben we het knapste lammetje na enkele dagen moeten afgeven. Ze gaf een lichtblauwschimmel tan mieke (gestorven), een bruinschimmel bokje (Ebo) en een bruinschimmel mieke (Elenor)

6 februari 2015


Faye heeft gelammerd van een licht blauwschimmel tan mieke (Emi) en een lichtblauwschimmel tan bokje (Era). Bij het bokje is de tan meer aan de roestige kant dan bij het mieke. Beide zijn goede groeiers en benen derest al goed bij.

7 februari 2015


Tineke heeft gelammerd van 2 boklammeren, het eerste dat geboren werd is bruin/blauwschimmel tan met erg roestige tan (Ennur) en zijn broer is eerder brown and tan bont (Earl).

9 februari 2015


Louise heeft gelammerd van een heel licht blauwschimmel bokje (Eragon). Eragon moet de opvolger worden van Bonzai. Aangezien hij een nog iets beter bloedlijn heeft hopen we met hem nog betere resultaten te behalen.

10 februari 2015


Dora heeft gelammerd van een forse dame. Het betreft een blauwschimmel mieke met een zwart kopje en zwarte pootjes. (Eva)

17 februari 2015

Celia heeft voor de eerste keer gelammerd. Ze schonk ons een lichtblauwschimmel bokje (Eddy)

14 maart 2015
Delilah heeft voor de eerste keer gelammerd. Ze lammerde van een bruinschimmel bont tan mieke.

16 maart 2015
Vandaag heeft dina voor de eerste keer gelammerd. Ze gaf het leven aan een licht blauschimmel tan bont mieke (Elza) en een blauwschimmel tan bokje (Enno)

25 maart 2015
Danya heeft gelammerd van een licht blauwschimmel tan mieke (Erica). De tan is aan de lichte kant

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.