Het
Lauweshof

Click here to edit subtitle

Lammetjes geboren in 2014

28 januari 2014
Op 28 januari mochten we ons eerste lammetjes van het jaar verwelkomen. Faye schenkte ons een knappe blauwschimmel tan dochter. Dina genaamd, heeft een knappe tan tekening.

3 februari 2014
Tegen de avond verraste Babette ons van de geboorte van 2 stevige boklammetjes. Het eerste dat ter wereld kwam was een bruinschimmel bont bokje (Daks) en het ander een camelschimmel bokje (Dieter)

5 maart 2014
Betsie heeft ons vandaag een abrikoos bont bokje geschonken. Het bokje is Dorian genaamd.

6 maart 2014
Bella heeft ons een camel mieke geschonken. Het is een heel licht kleurig camel. Maar niet minder mooi. Ze is Danika genoemd.

9 maart 2014
Skipa heeft vandaag gelammerd van 2 lammetjes. Een blauwschimmel bont bokje (Dim) en een licht blauwschimmel tan bont mieke (Danya). Het bokje heeft klein wit plekje op de buik en een wit pootje. Danya dan heeft een grotere witte vlek op de buik en 2 witte pootjes. Danya zal verder hier verblijven.

11 maart 2014
Britt heeft ons 2 lammetjes geschonken. Een black en tan bont schimmel bokje (Desk) en een black en tan bont shimmel mieke (Domine)

15 maart 2014
Bieke heeft ons een prachtig licht blauwschimmel tan mieke geschonken. De tan is net gelijk haar vader Eros eerder aan de lichte kant.

25 maart 2014
Ik heb Beauty aangekocht samen met haar blauwschimmel tan bokje (Cas) en een bruinschimmel tan mieke (Ciska). Ze komen over van de leedseschimmel familie. De lammetjes zijn geboren op 25 maart en zullen verder bij ons verblijven. We zijn blij de nieuwe gezichten op de weide te mogen verwelkomen.

20 mei 2014
Dora is eindelijk bevallen, ze is fiere moeder geworden van een flinke drieling. Het werden 2 bokjes en een mieke. Het ene bokje is blauwschimmel tan met een klein bont plekje (Duster), het ander bokje is lichte blauwschimmel tan met een gorter bont accent (Dario) en het mieke is licht blauwschimmel tan met een klein bont accent (Dior)

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.